Podcasts og artikler

Om kropskultur og alder - Zetland.dk

Ser du selvhad i spejlet? Bare vent, til rynkerne kommer, så bliver det  faktisk bedre. Et stort studie fra New Zealand bringer godt nyt til vores plagede kropskultur. Læs artiklen hos Zetland.dk nedenfor

Det skal du gøre for at leve sundt og længe

Videnskaben får bedre og bedre styr på, hvad der skal til for at leve et langt og sundt liv. Professor Bente Klarlund opsummerer den nyeste viden på området. Læs artiklen hos Aktuelt Videnskab nedenfor. 

Podcast: Sådan bliver du yngre med årene

Bente Klarlund Pedersen er gæst i Morten Münsters podcastserie ”Adfærd” og episoden handler om sundhed og aldring, sundhedsmyter, sundhedsbegrebet og meget mere.

TV2 Lorry Søndagsmagasinet - Om motion under nedlukningen

Hvordan går det med din træning under corona-restriktionerne? Hvis det er gået ned ad bakke, så er du ikke alene, for Danmarks nedlukning, har en stor effekt på vores muligheder for at røre os. Men man kan faktisk godt bevæge sig uafhængigt af fitnesscenteret og sportsklubberne.
Se hvordan og hør Bente Klarlund fortælle om faren ved manglende motion i Tv2 Lorry i linket i denne artikel.

Podcast: "Hvordan til handling i forhold til at leve et sundere liv” kommer du fra intention

Bente Klarlund er gæst i podcastserien ADFÆRDSLEDELSE PÅ LYD og episoden handler om, hvordan man kommer fra intention til handling i forhold til at leve et sundt liv. Hør hvad der virker i forhold til at få og fastholde en sund adfærd, og hvordan livsstil og livsindstilling påvirker livslængden.
Hør en teaser af Bentes del af podcasten her: BKP om Adfærdsledelse - find hele podcasten i artiklen