Aktiv Sundhed

Syg men sund og aktiv

Syg men sund og aktiv - En bog om at holde sig aktiv uanset hvad man fejler.

BookletVi har lavet en booklet som henvender sig til personer, der funktionsmæssigt starter helt i den svage ende. En typisk læser vil være den sengeliggende patient - som forhåbentlig senere er oppegående og til sidst udskrevet.

Bogen indeholder korte motiverende tekster om hvorfor det er godt at være aktiv, samt små lette træningsprogrammer, målrettet den sengeliggende, den oppegående og den udskrevne patient/borger.

Bogen kan købes i boghandlen for kr. 50, men uddeles også gratis til projekter, der vil være med til at evaluere effekten af denne type materiale til patienter.

Booklet

Send os en mail, hvis du ønsker at modtage 50 eller 100 bøger til uddeling til en specifik målgruppe.

For at du kan modtage bøgerne gratis, er det et krav, at du har et defineret projekt eller en specifik patientgruppe. Beskriv venligst dette i mailen. Efter 3-6 mdr. vender vi tilbage til dig for at høre, hvordan bøgerne er blevet delt ud, til hvem og hvordan de er blevet modtaget.

Hvis du af en særlig grund ønsker et andet antal end 50 eller 100 kan du angive det i mailen, men bemærk at vi ikke sender ud til projekter, hvor uddeling af mindre end 50 bøger er relevant.

Bookletten er støttet med Tips og Lotto-midler fra Uddannelses- og Forskningsministeriet, Styrelsen for forskning og innovation.

E-mailcfas.rigshospitalet@regionh.dk